Фризьор и детокс за коса

Стефка Христова

Фризьор и детокс за коса

Фризьор съм от 23 г. Работата ми беше любов от пръв поглед. Аз съм човек, обичащ промените. Още помня деня, в който пожелах да се занимавам с тази професия. Бях манекен и спечелихме състезание за прическа и грим. Така се озовах в зала 3 на НДК. Беше много тържествено и бляскаво, от международните участници лъхаше стил, професионализъм и самочувствие. Всички бяха щастливи. Тогава реших, че и аз искам да бъда част от тази магия. През целия период на моето развитие, не съм спирала да се усъвършенствам и никога не съм се оставяла да се нося по течението. Сега вече имам право да съм обучаващ фризьор. Да предадеш опита си е още по-вълнуващо за мен.  Бях гост в класа на голямата ми дъщеря в час по кариерно развитие. Там сподестлих с децата, че в професията фризьор може да се преплетат повечето от предметите, които изучават. Науки като математика, химия, биология, психология, рисуване. Можем да се вдъхновяваме от природата, да определим хората по тяхното излъчване и да видим на кой сезон ни приличат, можем да забележим първи някакъв здравословен проблем.  Най-хубавото е, че сме с клиентите на техните празници, прическите ни пътуват по света и у нас! Ако съм Ви вдъхновила, за мен ще е удоволствие да предам опита и пламъка си на Вас!

Моят подарък: Детокс за косата!

Подарявам ти детокс за косата! От качеството на водата, продуктите, които ползваме, механичното и химично третиране на косъма, се натрупват тежки метали! Коста става суха, цъфтяща и вяла. За по-качествено боядисване, изрусяване и подхранване е необходимо периодично да се премахват тези така наречени персулфати. Благодарение на тази процедура косата ще изглежда лъскава, здрава и красива!

Пиши на Стефка

Какво можеш да имаш още от мен?

Професионален курс по фризьорство

Основната цел на курса е към всеки кандидат да се подходи индивидуално, като се вземат предвид неговия темперамент, чувство за естетика и такт. По този начин се изграждат професионални знания и умения. Дава се право за  реализация след завършване на обучението. Завършилите курса имат право да практикуват професията на територията на страната и Европейския съюз. Пишете ми тук за информация и записвания!

Българска козметика за коса

Българската козметика по нищо не отстъпва на чуждестранните продукти. Аз съм на мнение, че нашите производители предлагат   висококачествени козметични продукти с иновативни съставки. Кой, ако не ние, бихме подкрепили родното ни производство?!  Пишете ми тук, за да ви козметика и препоръки!

Пиши на Стефка

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички