Коуч по Вътрешна стабилност и Семеен констелатор

Зорница Йегер

Коуч по Вътрешна стабилност и Семеен констелатор

Събудих се една сутрин през далечната 2006 година и си зададох следния въпрос – Какво ме очаква след 20 години, ако продължавам по същия начин? И да бъда абсолютно честна – отговорът не ми хареса никак. Освен материалната несигурност, чувството ми за самота ме смазваше и единственото решение, което тогава взех, е да избера себе си. Помня изключително добре колко нестабилна бях, колко усилия и смелост ми костваше това решение. Как разбрах, че заставам срещу целия ми свят, и болката от това беше много силна.  Днес мога да заявя, че решението беше най- точното за мен и цената вече е платена. Днес съм на мястото, което искам, с човека, когото искам, и работя това, което искам, и това ме прави щастлива! През всичките години на моето пътешествие към себе си осъзнах колко сама съм се чувствала и колко голяма нужда от помощ съм имала.  Силата ми да мотивирам мои близки приятелки ми дадоха идеята да направя стъпка към обучението по треньорство. Считам помощта, която човек може да получи в труден момент, за безценна. Винаги съм се интересувала от чувствата, красотата – тя ще спаси света, емоциите, отношенията и хармонията в живота. Успях да изградя в себе си и моя живот стабилност. Това е и с което мога да помогна на хората да направят за себе си. Разбрах колко съм свързана с моите корени и род, колко силно е взаимодействието с моите родители, деца и внуци и това ме подтикна да се занимавам и със семейни констелации. Защото приемаме от рода и предаваме напред родови програми, вярвания и истории. А те често имат нужда да бъдат видени и приети. Енергийната диагностика е метод, чрез който с рисунка мога да подпомогна изцелителни процеси в енергийното тяло. Имам собствена медитация за усилване на енергията и силата. Бюти консултациите са още едно нещо, което правя с удоволствие и много любов. Това е и прoфесията, която упражнявах през последните години, и която ми носи много радост.

Моят подарък: 30 минутна консултация за красота

Анализ на кожата, препоръки за бяла козметика, техники за грим при жените. В днешния огромен избор от продукти едно професионално мнение е изключително ценно. Серуми, кремове, филъри, фейс лифтинг, микроблейдинг – понятия, които имат нужда от обяснение. В онлайн консултация ще си поговорим за вашата кожа и нейните нужди с много разбиране и любов.

Пиши на Зорница

Какво можеш да имаш още от мен?

Онлайн консултация по вътрешна стабилност

Вътрешната стабилност е онова перфектно състояние, от което всеки от нас се нуждае, не само в трудни и стресови моменти, а и като философия за живот. Доброто познание на емоциите, вътрешните ценности и автентичност, личната самооценка и различни видове ресурси, с които можем да подпомогнем процеса, са основните посоки, в които насочваме нашата съвместна работа. Онлайн консултация по Вътрешна стабилност – 70 мин за 89 лв Пакет от консултация по Вътрешна стабилност и Семейна констелация за 178 лв Онлайн енергийна диагностика – 20 мин за 59 лв При продължителна работа цените са по споразумение. Пишете ми тук за запазване на час или ме намерете във Viber, Telegram, Whatsapp на този номер: 0049 176 64 718 925.

Семейни констелации

Констелацията ни дава една нова гледна точка на ситуация или симптом, възникнал в нашата реалност или тяло. Добра мотивация, натрупване на енергия, стабилност и яснота са изключителни ползи за всеки, който иска да изгради по-добрата своя версия. Консултациите се провеждат онлайн в удобно за клиента време.  За повече информация ми пишете тук или ме намерете във Viber, Telegram, Whatsapp на този номер: 0049 176 64 718 925.

Пиши на Зорница

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички