Лайф и бизнес коуч

Диана Чолакова

Лайф и бизнес коуч

Всичко започна с мой личен проблем, който нямах сили да преодолея сама – болест на много близък човек. Гризяха ме страхове, стрес. Започнах да търся решения отвън и преминах през цяла палитра – от масажи през акупунктура до хомеопатия. И накрая попаднах на един лайв коуч – тогава дори не знаех какво значи това.Ако днес трябва да опиша какво означава лайв коуч – това е човек, който е не просто психологическа подкрепа, но дава практически техники за справяне с даден проблем. Помогна ми. Страничният ефект беше, че се влюбих в процеса на професията, която „измъква хората от житейски ситуации“.Записах се на обучения. Завърших и школата на Тони Робинс, в момент, в който нямах пари. Изтеглих всичко, което имах към момента и го вложих в това обучение. Затова, когато обсъждам ситуации с клиенти, знам какво означава да заложиш всичко на една карта. Минала съм оттам и знам за какво говоря.Впоследствие добавих и бизнес темите. Аз съм човек на изкуството, обичам да творя с ръцете си. Но да бъда лайв и бизнес коуч е нещото, което ме прави цялостна – да общувам, да помагам, да виждам разликата, която създавам дълбоко в живота на хората.

Моят подарък: Техника за вземане на важно решение

Видео

Сигурна съм, че поне веднъж сте преживявали огромната дилема, в която изпадаме, когато се колебаем по кой път да поемем. Ако продължа напред, може да е страшно. А ако завия натам, може да е грешка. Подарявам ти една техника за вземане на решения, която аз самата използвам в живота си и много пъти ме е спасявала. Ще помогне и на теб, опитай.

Пиши на Диана

Какво можеш да имаш още от мен?

Курс за преодоляване на токсични връзки

Познато ли ти е това усещане – не можете заедно, но да не можете и един без друг?Истината е, че много хора дори не подозират, че са в токсична връзка и смятат, че са в нормална житейска ситуация, която има логично обяснение.Ако четеш това, вероятно осъзнаваш, че твоята връзка има нужда от обрат.С това видео обучение, което съм подготвила ще поставиш началото на едно щастливо разрешение на твоята ситуация.Пиши ми, разкажи какво се случва с теб и ще ти подскажа дали този курс ще ти помогне.Истината е, че много хора дори не подозират, че са в токсична връзка и смятат, че са в нормална житейска ситуация, която има логично обяснение.Ако четеш това, вероятно осъзнаваш, че твоята връзка има нужда от обрат.С това видео обучение, което съм подготвила ще поставиш началото на едно щастливо разрешение на твоята ситуация.Пиши ми, разкажи какво се случва с теб и ще ти подскажа дали този курс ще ти помогне.

„Те не ме чуват!“ – Курс за себеобичане

Ако имаш чувството, че близките ти не те подкрепят, децата или партньора буквално не те чуват, на работа си невидим…Ако често си в ситуация да спасяваш другите, пренебрегвайки себе си…Ако те товарят със задачи, но забравят да върнат жеста…този курс е за теб.Ще напомпаш твоето самоуважение, ще станеш стабилен вътре в себе си, ще се научиш да слагаш здравословни граници и ще прекроиш отношенията си с околните. В допълнение на курса имаме и обща онлайн сесия за отработване на фините детайли.Пиши ми тук и ще ти разкажа повече.

Персонални коучинг сесии

В персоналните коучинг сесии заедно преработваме страх от смъртта, тревога за близки, страха да не бъдем изоставени, да останем сами, страха да напуснем познатото и да се гмурнем в новото.Често работим и за отработване на семейни конфликти между партньори или родители и деца.В работата си използвам микс от различни техники, които подбирам спрямо твоя характер и ситуацията – НЛП, енергийни практики, К пауър, дори физически и дихателни упражнения.Обикновено са необходими минимум 12 сесии, за да отработим нов модел на мислене и поведение.Пиши ми каква е твоята ситуация и заедно ще преценим дали персоналните сесии могат да ти помогнат.

Пиши на Диана

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички