Хипнотерапевт и холистичен психолог

Татяна Рачева
Хипнотерапевт и холистичен психолог


Дълъг е пътят на моята трансформация. Още от юношеските си години започнах да проявявам интерес към тъй наречената релаксация и автотренинг – автосугестия. Всичко се случваше спонтанно и неосъзнато. Причината, която ме накара да се заинтересувам от релаксацията е била силна преумора, по време на моето кандидатстване в музикално училище. Трябваше да свиря по
6 - 8 часа на ден. И релаксацията много ми помогна бързо да се възстановявам.

И така, минаваха години, аз ту се сещах, ту забравях за този магичен и бърз начин за възстановяване, до момента в който не получих панически атаки... От това страдание не се умира, но е много страшно като преживяване... Благодарение на този психически срив, аз разбрах, че лекарствата антидепресанти няма как да ми помогнат. И точно тогава съвсем “случайно” попаднах на курс Контрол на ума – метод Силва. Бях на седмото небе, това беше точно за мен и точно на време!

Започнах изключително интензивна работа с моите неблагоприятни мисли, визуализация и медитации. В същото време бях попаднала на рускоговоряща ученичка на Луиз Хей и тя дойде в България, за да проведе обучаващ тренинг на мен и на още една жена, която за съжаление вече не между нас. И така започна моето интензивно обучение и трансформация. Една година ми трябваше да прочистя пътя към моето подсъзнание, за да стигна до моите потулени и капсулирани желания, мечти и уникални възможности.

След това завърших онлайн Холистична психология при професор Романин в Москва, Тренинг при Мел Гил и.. Започна моята работа като лектор, треньор с индивидуални сесии, обучителни курсове за работа с подсъзнателните нужди, които пречат да се развиваме и да живеем в радост, много практики, семинари, курсове из цяла България и в Германия.

През 2023 година година завърших новото ми обучение в онлайн университет LIFT за Хипнокоуч и Коуч практик ICTA. Това са допълнителни и изключително дълбоки инструменти за работа с подсъзнанието, най-вероятно ще са ми любими много дълго време.

Независимо от моята зряла възраст аз се чувствам изключително добре - енергична и ентусиазирана - и това преди всичко, защото правя това, което харесвам и обичам, защото съм намерила моето предназначение и го въплащавам в живота. Помагам на хората да разкриват своя вътрешен потенциал, ресурси, своята УНИКАЛНОСТ, защото аз самата съм минала по този път, освобождавайки се от менталните ограничения като неувереност, тревожност, страхове и др. Аз съм щастлив човек и съм готова непрекъснато да споделям с хората как се постига състояние на щастлив, успешен, истински Живот!

Моят подарък: Консултативна ДИАГНОСТИКА. Причини за вашето неБЛАГОПОЛУЧИЕ

Каня всеки, който желае да живее Живота на мечтите си, но се възпира заради своите вътрешни ментални блокади и ограничения, на феноменално трансформираща онлайн хипнокоучинг сесия. Под моето експертно ръководство ще намериш източника и причината на твоите ограничаващи убеждения –  неувереност, страхове, съмнения, колебания в приемането на решения, здравословни проблеми, неудовлетворителни отношения с околния свят и със себе си...

Заедно ще трансформираме тези негативни страхове и убеждения в помагащи и подкрепящи вярвания, ще се освободиш от стреса и тревожността, ще преоткриеш вътрешния си ресурс и енергия, ще се научиш да приемаш себе си и околния свят, ще създадеш нови невронни връзки в съзнанието си, които ще те водят към нов живот в Радост, Благоденствие и Просперитет.

Ключът за този Живот е в теб, а аз ще ти помогна да го откриеш. Пиши ми тук, за да уговорим твоята консултация!

Пиши на Татяна

Какво можеш да имаш още от мен?

Пълен иновативен курс за ментална трансформация – 3 месеца


Резултат: Освобождаване от ограничаващи ментални убеждения в подсъзнанието,

Развитие на IQQ, EQ, BQ, SQ - емоционален, телесен и духовен.

Сега се намирате в точка „А“, където нещо не ви харесва. Къде искате да промените нещо? А може би дори не разбирате какво точно искате да промените?

Благодарение на курса вие не само ще разберете КАК искате да живеете, вие също така ще направите КВАНТОВ скок в тази реалност. Ще вкусите нов уникален живот и ще се научите да бъдете в него – ПОСТОЯННО.

В рамките на курса вие:

1. Ще анализирате своята точка „А”: осъзнайте какво правите сега и защо.

2. Ще определите какво ви пречи да разгърнете своя потенциал: страхове, вярвания, нагласи.

3. Ще се освободите от блокове и негативни програми – и ще разширите съзнанието си и границите на познатия свят.

4. Ще формулирате правилно мечтите си и установите връзка с подсъзнанието.

5. Ще увеличите многократно потенциала си и ще откриете нови източници на енергия за вашите желания.

7. Ще минете в състояние на квантовото поле на възможностите

Започнете този курс - направете квантов скок

и създайте желаната реалност!

Попитай за повече информация за програмата тук.

Пиши на Татяна

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички