Приказно училище

Надежда Тодорова

Приказно училище

Моят син стана моят голям учител. След изключително дълго и тежко раждане му поставиха диагноза ДЦП и обявиха, че няма да може нито да ходи, нито да говори. Попитаха ме дали искам изобщо да го взема у дома.  Аз съм отрастнала много близо до природата, възпитана съм в доверието, че има висша сила, която ме пази и обича. Още повече – когато животът ми предложи трудности, не хабя енергия да страдам или да споделям нещастието си. Всяка капка енергия отива в намирането на решение.  И така, когато животът ми сервира този тежък момент, аз заявих на медицинските лица, че любовта, с която това дете е заченато, не може да доведе до тъжен резултат.   Само година и 8 месеца по-късно при единствения ни преглед в центъра по церебрална парализа, докторът заяви, че ние сме медицинско чудо – той вече ходеше!   Заради децата си, за да осигуря възможно най-силна и подкрепяща среда, станах сертифициран преподавател по невероятната Валдорфска педагогика. Чрез йога се потопих и в мъдростта на източните философии, учих се в Индия от невероятни учители, които ми подсказаха пътя на душата. В Сибир получих инициации от шаманите и разбрах какво трябва да бъде отношението на физическото тяло към заобикалящия свят.  Бях напълно убедена, че е въпрос на време светът да види съвършенството на моя син. Сега той е 20 годишен – има издадена една стихосбирка, пише музика и има стойностни приятели. Докато изграждах щастието на сина си и дъщеря си, имах нуждата да предам нататък цялото знание, което събрах! Облакох го в приказки – приказки за малки и големи, които обличаха сложни и дълбоки концепции в простички истории. Можеш да разгледаш някои от приказките тук или да чуеш тук историята на Приказното училище.  Моята мисия е да подкрепя хората да си спомнят, че са обичани, и от това състояние на ценност да променят миналото си и да изградят бъдещето си.

Моят подарък: 3 практики за справяне с дисбаланс в семейството

Безплатна мини консултация

Искам да ти предложа три безценни практики за справяне с дисбаланс в семейството, които ще ти помогнат в трудни моменти и в моменти на надграждане и възход!Първата практика ще ти даде знанието как душата се интегрира в тялото и практични стъпки за подкрепа на най-малките чрез Валдорфската педагогика Втората практика идва от Индия – тя ще ти нов поглед към връзката ти Божественате енергия във Вселената. А третата практика е  как да се погрижим за физическото си тяло чрез мъдроста на сибирските шамани,които общуват директно с природните елементи Можеш да избереш,в кой от тези аспекти имаш най-гореща нужда да направиш подобрение през призмата на твоето семейство и можеш да получиш конкретен съвет в една мини Вайбър консултация.

Пиши на Надежда

Какво можеш да имаш още от мен?

Вълшебните портали на надеждата – Наръчник на Белия Магьосник

Вълшебните Портали на Надеждата е книга Магия! Ако искате да вкусите от златното мляко на Богинята Майка, но още не сте намерили Пътя към себе си… прочетете тази книга! Цялата я прочетете… и някъде там вътре… по Пътя ще откриете своя си смисъл (на съществуване)… своята сила и своята Любов… към смисъла да ни има! И когато книгата свърши, сами ще започнете да регистрирате промените във външния свят! Той просто ще започне да ви откликва с повече любов… може би ще смените дори мястото си на живеене, ще намерите Любовта на живота си… или някой близък ще се завърне в живота ви неочаквано… като от Оня свят… …Защото това е книга МАГИЯ! Можеш да избереш хартиен, аудио и електронен вариант.  А ако искаш да ме попиташ нещо за книгата, пиши ми тук!

Консултации при кризи в родителството

Ако преживееш трудност в родителството или искаш да направиш всичко възможно твоето дете да разгърне максималния си потенциал, то можем заедно да намерим нова гледна точка за ситуацията! Целта ни ще бъде отново да си върнеш властта и да знаеш, че не си просто публика на това, което се случва в семейството ти.  Ако детето ти преживява адаптационна криза – например реагира силно на нов социален кръг, детска градина, училище или на раздяла. Ако има специфични трудности с проговаряне или хранене. Ако загубиш диалог с детето си в тийнейджърска възраст – ще ти предложа решения и ще ги аргументирам.  Консултациите са телефонни и траят един час. Ако искаш да уговорим час или да попиташ дали можем заедно да решим твоя конкретен проблем, пиши ми тук.

Ръководство за съзнателно родителство – Онлайн курс

В този видео материал ще ви запозная с аспекти на Родителството за които никой още не ви е говорил! Точно за това за мен е чест и отговорност да ви споделя познанията си, които съм натрупала лично от своите 7 бременности и пътешествията ми до дълбоки кътчета на света и на човешкото психе в желанието да дам на децата си възможно най-чистият и искрящ старт на Живота! И възможно най-радостното им преживяване като деца! Разгръщането на пълният потенциал на Детето зависи от няколко прости настройки, които Родителят може да приеме като мотивация за поведение в общият път! Мотивация, която ни дава скрити сили, когато целият стар свят се разпада… Мотивация, която да поддържа Вярата ни в детето, дори когато това е трудно обяснимо за другите… В това видео пътуване ще ви разкажа за собствения Ви потенциал, с който да пренапишете историята на Рода си… докато не зазвучи като възможно най-щастливата приказка,която сте в състояние да разкажете! Ще се радвам изключително, да ни напишете своите преживявания след като сте изгледали видеата! Как се подобри Живота ви? Пишете ми тук, ако искате да научите повече за този курс.

Пиши на Надежда

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички