Мед и пчелни продукти

Благовеста Динчева

Мед и пчелни продукти

Здравей, аз съм Благовеста и да си призная… отначало не исках да отглеждаме пчели. Всичко се случи, заради мъжа ми. Той е човекът, който се грижи за тях (много е добър в това), а аз съм човекът, който използва и разучава пчелните продукти. Откакто се докоснах до тези продукти не мога да си представя живота без тях. Те са не само вкусни, но и страшно полезни. Пчелните продукти имат способността да поддържат здравето и красотата, по-добре от всеки продукт в магазините.

Моят подарък: Рецепти за здраве с мед

PDF книжка, удобна за даунлоуд

Медът може да се използва за толкова неща! От различни ситуации със здравето до разкрасяване. Приготвила съм ти една книжка, в която ще видиш рецепти за температура, кашлица, хрема и един куп естествени, чисти разкрасителни процедури.

Пиши на Благовеста

Какво можеш да имаш още от мен?

Мед

Как ти звучи „Рилски“ мед? Нашите пчели живеят и събират мед в околностите на Дупница, в подножието на Рила.Чист, без примеси, без добавки. Просто мед от пчели. Не разполагаме с много, затова ако си в околността и искаш семейството ти да има истински мед, пиши ми!

Прополис

Прополисът е истинско чудо на природата. Знаеш ли, че всъщност пчелите използват прополиса, за да предпазват целия кошер от болести и радиация?Това, което знаем за прополиса, е, че той е противовъзпалителен, противогъбичен, антивирусен и антибактериален. Дори противораков.Пиши ми тук и попитай за нашия чист прополис!

Пиши на Благовеста

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички