Биомедицина и фитотерапия

Мария Попова

Биомедицина и фитотерапия

Завършила съм биотехнологии и започнах работа във фармацевтична компания. Идеята ми беше да направим нещо смислено и авангардно за хората. Напуснах след голямо разочарование. Защо? Простият отговор е, че не исках повече да навреждам, отколкото да помагам.Винаги съм знаела, че в природата има всичко необходимо и нищо не се губи. Но аз съм и човек на науката – не оставям нищо на случайността, тествам, проверявам. Започнах да лекувам себе си и близките си с билкови тинктури – за псориазис, щитовидна жлеза и наднормено тегло, онкологични заболявания, увреждане на централна и периферна нерва система.Хората влизат в омагьосан кръг, за да се лекуват. Фармацевтичните компании пласират препарати, които имат тежки странични ефекти и създават верижна реакция от болести в пациентите. Потискаш едно, разболяваш друго – това прави стандартната медицина.И така създадохме Be healthy с колеги, които вярват в същите ценности като мен. Три сме. Аз – биотехолог, Габи – биолог, специализиращ имунология. И Веси – доктор на науките и имунолог. Създаваме лекове, не „лекарства“ – изцяло от билки. Нашите принципи са:1. Няма отрова, има доза. Казал го е Авицена.2. Колкото по-просто, толкова по-добре.3. Няма начин да няма начин.

Моят подарък: Безплатна начална консултация

Онлайн консултация

След натрупания опит с пациенти с различни – и хронични, и тежки състояния, казвам: Има ли болка, има и лек. Подарявам ти една безплатна консултация. Ще поговорим, ще разкажеш какво е състоянието ти, през какви процедури си преминал и съвсем откровено ще ти кажа какво можем да направим за теб и за колко време евентуално можем да изчистим проблема.

Пиши на Мария

Какво можеш да имаш още от мен?

Индивидуално лечение на остри и хронични състояния с билки

През нас са минали хора с рак, хашимото, камъни в бъбреците, алергии, псориазис, аритмия и още много, много други. Няма да ни изненадаш!Процедираме от гледна точка на науката – правим пълен комплект изследвания, за да хванем кои са придружаващите заболявания. Тялото е взаимосвързана машина – когато се счупи една част, тя никога не е сама. Ако се наложи, назначаваме и образна диагностика (ехограф, ЯМР и др.)Коментираме в екипа от доктори, биолози, имунолози и билкари и назначаваме лечение.Не губим време, защото знаем, че при много състояния времето е важен фактор. Всички лекове и схеми на лечение за от билки.Правим контролни изследвания, проследяваме състоянието и коригираме дозировки и лекове спрямо резултатите.Пиши ми тук, за да поговорим каква е твоята ситуация и оттам ще преценим как да процедираме.

Индивидуално лечение при репродуктивни проблеми

Все повече и повече наблюдаваме млади жени с показатели на репродуктивната система като при менопауза, с неуспешни забременявания, неуспешни инвитро процедури.Първото, което правим, е да уточним какво е състоянието на тялото – правят се изследвания, които ни дават яснота за работата на яйчниците и останалите системи.Лечението винаги е индивидуално, защото ние сме различни – като гени, кръвна група, начин на живот, психика.Лекуваме само с билки. И тук дозата, концентрацията са от най-важно значение. Проследяваме състоянието, коригираме назначенията.Работим в синхрон с природата. В природата нищо не се губи.Пиши ми тук, за да преценим заедно дали можем да помогнем на твоето състояние.

Лечение на бебета и малки деца

За всяка болка, има билка. Детските болести са голяма тревога за майките, но още по-тревожни са състояния на недоносени дечица, със забавени двигателни функции. Деца, които преживяват проблеми след ваксини, рак.Третираме алергии, артикарии, изчистваме организма от имуностимуланти – да, те не са безобидни! Правим изследвания, назначаваме изцяло билково лечение, проследяваме. Добрата новина е, че децата са изключително податливи на лечение – техният организъм бързо възстановява баланса, стига да бъде оставен намира.Пиши ми тук и разкажи какво си преживяла с твоето дете. Ще бъдем откровени с теб и ще ти кажем дали и доколко можем да помогнем.

Пиши на Мария
No items found.

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички