Холистичен терапевт. Рейки

Росица Иванова

Холистичен терапевт. Рейки

Преди да се роди идеята ми да предложа помощта си с натрупания опит и знания, преминах през големи турболенции в живота си (преди около 15 години). Минах през дълги периоди на дълбока депресия. Kакто се казва – когато ученикът е готов и учителят се появява. попаднах на стара моя позната – психоложка, която въобще не ми беше хрумнало да потърся! Тази млада жена, след първоначалното й нахокване, ми даде няколко бързи съвета, насочи ме към някои автори, които да чета и аз изведнъж като че ли се събудих! Дойде ми АХА момента. Първа, втора, трета, пета книга… – всички бяха все по-вдъхновяващи за мен. То не бе Хорхе Букай, Мадлен Алгафари, Робин Шарма, Джон Кехоу, Мирзакарим Норбеков и Нийл Доналд Уолш!… Научих се да ценя и уважавам преди всичко себе си! Промених вижданията си в много аспекти от живота! Убедих се в силата на нашия ум и как да впрегнем нашето подсъзнание осъзнато да работи в наша полза.  

Иска ми се да съм напълно откровена с вас, аз също трябваше да узная неща, които не ми допадаха в нормите и налаганите от обществото правила. Наложи се да разбера, че това, на което ни учат, не винаги отговаря на истината. Много хора вярват на казаното по телевизията, на официалните информации за нелечимите болести, за възникването на СПИН и за чудния ефект на химиотерапията и ваксинациите. Аз не вярвам! Или поне започнах да се съмнявам. Започнах да експериментирам със себе си и накрая се убедих от собствен опит, че всеки от нас има силата и способността да управлява и променя живота си.

Пожелах си нещо просто и лесно за всяка ситуация – и го намерих! Да оставам позитивна винаги във всяка ситуация, като си задавам въпроса какъв е урока, който трябва да науча от нея и да продължавам да живея живота си тук и сега, като постигам целите си. Придържам се към алтернативни източници за лечение, предпочитам домашно отгледана храна и натурална козметика.

Днес вече съм уверена и психически стабилна, и живея по този модел. Насърчавам хора от всякъде да се справят с всякакви ситуации и негативни състояния и да се придържат към здравословен и живот.

Да, искам като човек да ми е лесно и да ми е ясно. Да знам, защо съм тук. Но още повече искам повече хора да стават все по-самоуверени, осъзнати и силни. Да познават себе си, да могат да вземат решения, да не бъдат автоматизирани изпълнители на чужда воля и да умеят да се справят с емоциите си. С други думи искам да дам възможния максимум на всеки, който пожелае да бъде щастлив, здрав и успешен.

Наред с тези познания, реших да експериментирам и изуча силата на енергийните практики, тъй като всичко във Вселената е изградено от енергия! Така „съвсем случайно“ попаднах на школа за работа с Рейки енергия. Вече съм инициирана във втора степен Рейки лечител. Това е един прекрасен инструмент, който допълва различни методи и практики във всяко едно направление, дори и в помощ на традиционната медицина. Нашият вътрешен свят – психоемоции – скритият безкраен свят от емоции, мисли, чувства – те ли ни управляват или ние тях, съзнание и подсъзнание, нагласи, вярвания, страхове, мотивация, взаимоотношения, мечти, цели, навици и още и още… Нямам търпение да предавам опита си и заедно да се превърнем в едно осъзнато и позитивно общество!

Моят подарък: Начална консултация за всяка ситуация, с която ти е трудно или не искаш да се справиш сам

Предполагам, че имаш ситуация за здравето, финансите, партньорските взаимоотношения, самореализацията или нещо друго, което те тревожи. Може би си плах на работното място или ревнуваш партньора си. Може би си агресивно настроен срещу всичко. Или апатично настроен. Може би имаш конкретна ситуация свързана с храна, с хора или с преживяно негативно минало.

Подарявам ти един разговор за разплитане на твоята ситуация. Всичко се случва много лесно онлайн.

Пиши на Роси

Какво можеш да имаш още от мен?

Подкрепа и насоки за изграждане на Пълноценна личност – Инензивна програма

Всички искаме да сме пълноценни хора. Искаме да нямаме проблеми. Да бъдем уверени, да умеем да се справяме леко със ситуациите в живота ни. С други думи – искаме да сме щастливи, уверени, силни, здрави, за да се наречем един ден щастливи и успели.

В тази интензивна програма ти давам напътствия точно как да се справиш, ако в момента имаш конкретна ситуация или проблем със себе си.  

Но оттам нататък ще видиш, че инструментът е универсален! Ще ти послужи като база занапред.  

Житейски принципи – във Вселената, живота и природата действат известни закономерности, познаването на които би ни спестило много грешки и лутания. Колкото повече от тях познаваме и прилагаме на практика, толкова по-лесен и щастлив би бил нашият живот.  

А най-хубавото е, че подобриш ли една сфера от живота си, ще се подобри и обкръжаващата среда, ще се превърнеш в завършена и уверена в себе си личност.

Програмата се състои от няколко основни елемента: как управляваме стреса, ритми, цикли, процеси, техники, подходи, избори – от какво зависи здравето, как да избираме храната си, без нищо да претендира за здравен съвет, а само за начало на по-задълбочено търсене и проучване на темите.

Всичко това, при нужда може да бъде допълнено с енергиен Рейки сеанс.  

Всичко се случва удобно онлайн, като части от нея са под формата на интерактивни срещи, в които заедно изчистваме реални ситуации и проблеми, а други под формата на дистанционно изпратени Рейки сеанси.

Това са умения за цял живот – и за теб! Нямам търпение да ти разкажа повече!

Попитай за повече информация за програмата тук.

Пиши на Роси

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички