Кои сме ние?

Нашата мисия и страст е ЧОВЕКЪТ НА НОВОТО ВРЕМЕ! СВОБОДНИЯТ! Този, който държи хляба в ръцете си – и отговаря за себе си! Който управлява света си отвътре навън. И е близо до земята! Финансово свободният, който работи, защото има какво да даде на света,а не защото има сметки за плащане и няма как иначе! Който знае, че най-добрият начин да предвидиш бъдещето е, да го създадеш!

Аз съм Теди Димитрова.

И съм холистичен бизнес стратег. Създател на House of Light и на АХА бизнес клуб.
Повече от 20 години се подвизавам в бизнес полето. Продавала съм продукти за стотици хиляди единична цена. Продавала съм продукти за стотинки.

През 2018 година се откъснах от корпоративния свят и започнах да работя с малкия бизнес на будни души, които живеят в мисията си и работят за добро. Започнахме с БИЗНЕС курсове и услуги — защото това беше моето поприще.

Но бързо разбрах, че бизнесът е като здравето ни – не можем да лекуваме симптом. Трябва ни цялостно решение за човека, който стои зад бизнеса с всички свои страхове и стари програми.

Той е Радослав Димитров – нашата мъжка енергия и финансов стратег, ментор и мотиватор.

Идеалната логическа мисъл в комбинация с разбирането на вътрешната ни сила и енергия. Ще ви преведе от лимита през яснотата до финансовата свобода – само не се дърпайте.


Тя е Пламена Ованесян – твоят приятел в КъщичкатаСилата и е в сърцето! Тя ще ви усети, ще ви повдигне и ще ви подаде ръка. Всеки има нужда от такъв приятел в бизнеса, в живота, в собствения си свят!

Има и една скрита сила – тя е отличен продавач, така че – пазете се!

Нашата Къщичка пращи по шевовете и расте с още знайни и незнайни герои!

Стани част от отбора

Нашите проекти

Ако имате въпроси, идеи, импулси – просто ни пишете! Обичаме да разговаряме с вас!

Пиши ни