Стани участник

Включи се към нашето племе от будни души и дай възможност на хората да намерят чудесните неща, които създаваш!

Хей, супер е, че племето ни расте! Знаеш ли, хората са гладни и жадни за смислени елементи от живота си, чиста храна, чиста среда, чисти мисли. Влече ги обратно към ИСТИНСКОТО.

И сега могат да намерят всичко на едно място и да не се лутат сред Фейсбук страници и разпитване на познати.

Включи се

Условия

Чисти продукти и холистични решения

За да се включиш при нас, трябва да предлагаш чисти продукти и холистични решения. Ако се колебаеш дали продуктът ти е подходящ, пиши ни тук – ние с радост ще разгледаме твоята ситуация.

Подготовка за включването

Ние сме много странен, умен пазар. Защото не просто описваме продукти, а създаваме път на клиента към твоя продукт като отчитаме психологията
на продажбата.

Член на екипа ни ще ти изпрати въпросник, който е създаден на този принцип, за да изградиш представянето си лесно и умно.

Какво се случва после?

Когато получим попълнения въпросник, ще прегледаме дали всичко енаред. Ако екипът прецени, че има елементи, които можеш да подобриш, за
да бъде представянето ти наистина ефективно, ще ги обсъдим.

След това Магьосницата на нашата платформа, ще създаде твоята страничка в нея. Готово!

Включи се

Как така без точни цени?

Нямаме точни цени! Защото искаме да направим следващата стъпка към БИЗНЕС ПРЕЗ СЪРЦЕТО.

Да, ние работим, за да съществува тази платформа.

Ще видиш, че член на екипа ни първо ще се чуе с теб и ще ти разкаже за пазара, ще те насочи дали е подходящ за теб, ще обсъди целите ти.

След това ще ти изпрати въпросника за включване, за да създадеш текста си. Често ще се наложи да те окуражи или напомни.

След това екипът ни ще прочете представянето ти, ще го обсъди, ще върне евентуално някаква част със съвет към теб как да я видоизмениш и защо, за да имаш по-добър ефект.

След това член на екипа ще създаде визуалното ти съдържание, ще обработи снимките, шрифтовете, подредбата, ще създаде пространството ти в нашата платформа, връзките в сайта. Накрая ще провери текста, линковете.

Член на екипа ни отново ще се свърже с теб, ще ти даде линк, ще те попита харесва ли ти и имаш ли нужда от някаква промяна, ще ти обясни какво да
направиш оттук нататък, за да имаш по-добър ефект.

Това е време. Труд. Знание. Желание. Да, това е и хлябът на децата ни, работата, която сме избрали да вършим за добро.

Но искаме да направим стъпката към едно общество, в което тече доброволна обмяна.

Виж повече тук за това общество. В него всеки работи от сърце! В него всеки дава от сърце, без да му бъде изисквано.

За да случим тази промяна в мисленето, трябва да започнем от някъде. Когато се включиш, ще те попитаме колко искаш да дадеш месечно за участието си при нас. И ще приемем твоята цифра без забележки и от сърце.

Да, безкрайно различно е от това, на което сме свикнали, но … променяме света.

Всички наши плащания се случват онлайн с кредитна или дебитна карта. Използваме международно увърдената система за плащане Stripe, която се грижи за сигурността на трансфера.
Няма значение къде се намираш по света, защото сумите се превалутират автоматично.

Работим с клиенти от Великобритания, България, Гърция, Испания, Италия, САЩ, Германия и др. бързо, лесно и безпроблемно!

Ако нещо се обърка – не се тревожи!
Ссе директно с нашия екип чрез линковете на дъното на тази страница и ще помогнем!

ВАЖНО! Ако искаш да прекратиш членството си при нас, просто се свържи с член на екипа.

Как точно става включването?

1. Звързваш се с екипа

Член на екипа ни първо ще се чуе с теб и ще ти разкаже за пазара, ще те насочи дали е подходящ за теб, ще обсъди целите ти. След това ще ти изпрати въпросника за включване, за да създадеш текста си.

2. Попълваш формата

След това, попълваш формата със съдържанието ти, което ще се виждат на твоята страница. Избери хубави снимки и текст. После искаш това да обеди дурги хора да идват при теб! Виж примери долу.

3. Ревизии

Ще ти помогнем да прегледаш текста си, и да видим дали има нещо, което може да се подобри.

4. Качване

След това член на екипа ще създаде визуалното ти съдържание, ще обработи снимките, шрифтовете, подредбата, ще създаде пространството ти в нашата платформа, връзките в сайта. Накрая ще провери текста, линковете. Член на екипа ни отново ще се свърже с теб, ще ти даде линк и ще те попита харесва ли ти и имаш ли нужда от някаква промяна.

Включи се

Топ 12 профила

Още въпроси?

На разположение сме на houseofmarketing.co.uk@gmail.com и на m.me/HouseOfLightCoUk

Пиши ни