Природата вкъщи

Зорница Русева

Създател на проекта „Природата вкъщи“

На всички майки, на всички хора с различни алергии и болестни състояния казвам – единственото, което ни трябва, за да върнем отново системата си в баланс, е светлина, чиста вода, чист въздух и чиста храна!Виждала съм хора, които, върнати към този начин на живот, буквално обръщат нова страница в живота си.В сърцето на моята работа е пасивната превенция чрез различни системи за пречистване на въздуха и водата в нашия дом и стартиране на оздравителни процеси чрез фокусираното използване на светлина.Чрез тези системи Прородата влиза в домовете ни от първата минута, в която започнем да ги използваме.

Моят подарък: Как да създадеш чиста среда, за да се справиш с алергията?30 минутна консултация

Нашите „протоколи“ за справяне с алергични състояния са много различни от предписанията на алопатичната медицина. Ние започваме с разбиране на причините за състоянието и вместо да се месим в работата на сложните процеси в имунната ни система чрез медикаменти, регулираме околната среда.

Подарявам ти от сърце една 30 минутна консултация с мен, Зорница Русева. Ще поговорим и ще ти разкажа как би могъл да регулираш околната среда в дома си и в твоя офис, за да се справиш с алергията си.

Пиши на Зори

Какво можеш да имаш още от мен?

Система за пречистване на питейна вода

Водата, която тече от чешмите ни, е отровна. Хлорът унищожава микроорганизмите, които преработват храната ни и съсипва храносмилателната система.Флуорът съсипва зъбите и костната система, обратно на разпространения мит, и калцира епифизата.Олово, арсен, живак, яйца от глисти – представете си вредата от конкумацията на такава вода.Научи повече за системата за пречистване на вода, като ми пишеш тук.

Система за пречистване на въздуха в дома

Има връзка между мръсния въздух и хроничните заболявания.Причината – фините прахови частици предизвикват промяна на имунната реакция на лигавицата на дихателната система.Тоест, когато инхалираме боклуци, мръсен въздух, имунната ни система започва да се бори с мръсния въздух, а не със съответните бактериални или вирусни причинители.Научи повече за филтрирането на въздуха в домашна среда, като ми пишеш тук.

Система за светлинна терапия

Принципът на лечението със светлина е насочването на лъчи с определена честота и под определен ъгъл.Системата за светлинна терапия е клинично тествана за лечение и рехабилитация на голям спектър от състояния и работи за лечение на/ рани, включително варикозни, изгаряния 1, 2, 3 степен, рани от залежаване, постоперативни рани, кожни проблеми, акне, псориазис, екзема, херпеси. Прилага се при различни проблеми при малки деца, при главоболие, синузит, подсилване на имунитета, борбата срещу сезонна депресия.Пиши ми тук за повече информация.

Пиши на Зори

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички