Източна медицина и регресионна терапия

Миглена Костова

Източна медицина и регресионна терапия

С годините съм напълнила палитрата си с холистични инструменти, защото няма едно решение, излято по калъп, за всички. Истината е, че човек с паник атаки, например, може да се повлияе от регресия, но и от различните практики на китайската, корейска, тибетска източна медицина или аюрведа!Източната медицина е не просто нежна медицина. Тя е медицината, която изчиства първопричините и вкарва нашата енергия, а оттам и тялото ни в баланс.Но не мислете за източната медицина и регресионната терапия като за инструменти, които лекуват единствено болести. Хора със страхове и фобии, гневни състояния, но и тези, изпаднали в състояние на тъга или ниска самооценка, също могат да разрешат ситуацията си.Често чрез регресията, например, можем да разберем защо се намираме в ситуацията, в която сме, как да вземем важно решение или да намерим житейски партньор.Това са древни и вълшебни практики – също като живота.

Моят подарък: Диагностика на състояние според Източната медицина

30 минутна терапевтична сесия

Когато имаме ситуация в живота – физически, ментално или душевно – е добре да започнем от началото, а не от края. Да видим какво се случва с теб и как източната медицина и регресионната терапия разглеждат твоето състояние.Подарявам ти 30 минутна сесия, в която ще направим профил и ще определим кои са най-подходящите инструменти за справяне с проблема. Накрая ще получиш насоки в писмена форма.

Пиши на Миглена

Какво можеш да имаш още от мен?

Лечебна и изследователска регресия

Регресионната терапия може да те поведе по пътя на себепознанието. Кои са моите предходни животи? Кои са всъщност децата и партньора ми, срещали ли сме се преди и как?Но още по-важното е, че чрез регресия можем да намерим първопричините за страхове, фобии, корена на влошени взаимоотношения с близки, натрапчиви сънища и още.Намерим ли първопричината, решението е на една ръка разстояние.Регресията не хипноза. Това е безопасно състояние, в което помниш всичко, в съзнание си и можеш да прекъснеш преживяването във всеки момент.Практикувам регресията дистанционно, чрез онлайн връзка. Опитът ми показва, че когато човек е в типичната си среда, в своя дом, е много по-лесно да се отпусне и да влезе в необходимото му състояние.Пиши ми тук, за да ти разкажа повече за регресионната терапия!

Енергийни лечения

Всички ние сме енергия. И всички неприятни състояния – нервни разстройства, фобии, пристрастявания, но и тежки терминални заболявания, са всъщност дисбаланс на енергията ни.Енергийното лечение хармонизират енергията на клетъчно ниво.За тежки състояния организираме лечения в група от 30-40 лечителя с обща енергия.Попитай тук за повече информация!

Източна медицина

Източната медицина е цял един свят от билки, акопресура, су-джок, моксотерапия (пурички, които леко нагряват биологичните точки и отпушват блокажи по меридианите), вендузи, иглотерапия, лечебни медитативни техники и дихателни упражнения йога нидра.Когато лекуваме състояние, винаги започваме с онлайн среща, на която правим обстоен физически тест.След създаване на профил на състоянието, определяме микс от терапии.Получаваш предписание в писмен вид за терапията, а където е необходимо, и видео с демонстрация на по-сложни процедури.Подходящо е при проблеми със стомашно-чревния тракт, хормоните, опорно-двигателния апарат, мигрени, безсъние и още много, много други състояния.Пиши ми тук, за да преценим дали Източната медицина е подходяща за теб!

Пиши на Миглена

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички