Холистичен ветеринар

Мария Цветанова
Холистичен ветеринар. Психоароматерапия и хомеопатия за животни


От малка се вълнувам от езотериката и всичко свързано с нея винаги ми е било интересно, а животните са част от живота ми откакто се помня. Много обичах на село при баба и дядо да прекарвам деня си при прасетата, кокошките, магарето , да ходя с гъските и патките до реката. Всяко едно от тях е уникално, говорех си с тях и се забавлявах. А у нас в апартамента съм гледала кучета, котки, хамстери , зайци. Няма как, всичко се върти около тях.

В последствие, след като завърших и се дипломирах като ветеринарен лекар, започнах работа и натрупах опит. Но... този начин - лекарствата, химията, подходът, който почти винаги е един и същи, не водеха до решение на здравословните проблеми на животните, минаваше време и те отново се връщаха със същите симптоми или дори по- лоши.. (като изключим ситуациите, в които се налага спешна помощ и операция).

Водена от желанието и знанието, че има нещо по-добро, което да се предложи, по-щадящо, по- полезно, започнах да се интересувам от алтернативни методи на лечение. Така започна всичко. Открих прекрасни методи и .. - о, чудо!

Дори и невидима, енергията е навсякъде около нас. Изкарах поредица от обучения по рейки като надграждах и стигнах до най-високите степени. След това Ангелска терапия и т.н., много са. Нямах търпение да приложа познанията си върху всеки. Разбира се, всички домашни любимци у нас „двукраки“ и нормални такива бяха подложени на терапия. Това, което ми споделяха и това, което виждах като резултат при моите животни ме вдъхновяваше, започнах и в работата си да прилагам къде тайно, понякога явно, и наистина животните се възстановяват по-бързо, а те са толкова признателни! Дори навън като се разхождам идват разни същества при мен да ги погаля. И така реших, че имайки толкова могъщи инструменти в ръцете си трябва да ги прилагам и да помагам , защото това е моят начин. Холистичният подход към животните е действително много полезен във всякакви ситуации и се радвам, че мога да го използвам.

Тъй като холистичните методи предлагат безкрайни възможности, обогатих познанията си и като допълнение започнах да прилагам и ароматерапията като всъщност се оказва, че енергийната терапия и етеричните масла изключително добре се допълват и въздействието е още по-силно, като подпомага не само физически симптоми, но и психически такива. Всичко е енергия! Удивително, но ако можем да разберем това, животът ни би бил по-лесен!

Моят подарък: Енергийна терапия за твоя домашен любимец или определяне на елемента му по традиционната китайска медицина заедно с основни характеристики спрямо теорията на 5-те елемента

Енергийната терапия е холистичен подход с безброй възможности. Оказва влияние върху хронични болки, неприятни симптоми, напрежение, депресия, стрес , подобряване на съня, подобряване на психическото и емоционално състояние при различни поведенчески проблеми, страхове, промяна на средата на обитание.

Възползвайте се от предимствата на това магично изживяване за вашият домашен любимец. Може да се направи и от разстояние, дори в другият край на света!

Теорията на петте елемента дава възможност да разберете по- добре вашето животно, какво е характерно за него в момента - поведение, как приема външният свят, кои са слабите му места, как биха се проявили и насоки на какво да обърнете внимание .

Всичко е лесно, дарете внимание и любов на тях , както те на вас !

Пиши ми тук, за да уговорим твоята безплатна консултация!

Пиши на Мария

Какво можеш да имаш още от мен?

Енергийна терапия за твоя домашен любимец

Това е вид енергийно лечение с ползи за цялото тяло на всички нива, което води до телесно, душевно и духовно изцеление.

Телесно, защото повлиява върху физическите проблеми от всякакво естество от болка, физически дискомфорт, временно неразположение, заболяване в даден орган или система. Душевно, защото повлиява психиката и намира корена на заболяването или проблема на по-дълбоко ниво. Мобилизира естествените сили на организма, за да започне процес на самолечение.

Специална комбинация от етерични масла за животното според нуждите му

Ползите са според състоянието, за което се изготвя дадената комбинация и води до балансиране на състоянието, както и до по- дълбоки емоционални и други ползи за животното във всеки един аспект свързан със здравето му.

Пиши на Мария

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички