Фейс йога и гуа-ша инструктор

Деси Неделчева

Фейс йога и гуа-ша инструктор

Как започнах с фейс йогата? Нека първо да обясня – фейс йога са упражнения за лице, които стягат контурите и действат като анти ейдж терапия.Винаги съм била безкомпромисна по отношение на отровите и в козметиката, и в храната. За това и никога не съм се гримирала, отглеждаме си чиста храна за семейството и винаги съм се вълнувала от всякакви алтернативни методи и средства, които ми спестяват отровите на модерните решения.Преди няколко години обаче имах тежък момент в семейството – всичко се разреши по най-добрия начин, но … малко по-късно се видях на традиционната ни Коледна семейна снимка… Всички тревоги се бяха отпечатали на лицето ми! Разбира се, не бях съгласна да изглеждам на онази възраст, казах си: „Няма начин да няма начин“ и се амбицирах да приведа лицето си във форма! Имах късмет, че една от моите менторки в Холистичния университет в Дания, където учех тогава, провеждаше обучения по метода Фейс йога. Моите резултати дойдоха точно след 3 седмици! И, както се казва, така започна всичко!Аз вярвам, че красотата идва отвътре. С течение на времето комбинирах невероятните методи на фейс йогата с рефлексология, дихателни техники, балансирано хранене, Гуа ша – невероятния камък, който балансира жизнената енергия чи – и още! Днес обучавам жени по цял свят как да се грижат за младостта и красотата си бързо, лесно и нетоксично. И създавам още и още професионалисти, които ще разпръснат това знание около себе си. Вярвам че доброто се връща.

Моят подарък: Какъв тип е лицето ти?

Тест с насоки за промяна

Подготвила съм ти една малка книжка, която е повече от тест! Тя е цяло малко ръководство, което ще ти покаже какъв тип е твоето лице и какви бързи мерки можеш да вземеш, за да върнеш няколко години от лицето си.Знаеш ли, че на лицето ни си личи веднага с какъв тип храни прекаляваме? Виж в тази книжка какво издава лицето ти за твоето хранене. И не се тревожи – няма да те убеждавам да се откажеш от никоя храна!Направи първата стъпка към красотата чрез идеите, които ще ти дам в моя подарък за теб.

Пиши на Деси

Какво можеш да имаш още от мен?

Фейс йога пакет за самостоятелна работа

Да се погрижиш за лицето си е всъщност много лесно! Отнема между 5 и 10 минути 3 пъти в седмицата! Дори едно посещение при козметик трае повече!Приготвила съм ти пакет от книга, в която е описано всичко, което трябва да направиш, плюс необходимите ти материали към нея.В книгата ще намериш програми за всяка ситуация – независимо дали искаш лифтинг ефект, имаш уморено лице с тъмни кръгове под очите или стресът и възрастта ти личат.Включила съм и естествените камъни Гуа ша. Сигурно си виждала поне на картинка черните камъни, които използват за масажи. Те са вид Гуа ша – камъни, които влияят на протичането на енергия в тялото ти.В книгата ще намериш и упражнения за активация на мускулите, масажни техники, дихателни техники, насоки за правилна стойка – с други думи пълен наръчник за подмладяване на лице и тяло, заедно с позитивните утвърждения и правилната ментална нагласа!Ако ти е станало интересно, разгледай ето тук!

Face Yoga Gym – фитнес за лице и ментално здраве

Ако самостоятелната работа не е за теб и имаш усещането, че ще постигнеш подмладяването си много по-бързо в компания, сега ще ти разкажа за нашия Face Yoga Gym – или Фитнес за лице и ментално здраве.Ще получиш структурирана седмична програма, като в първите три седмици ще стартираш с основите на грижата за лице.След това ще получиш и твоята индивидуална програма спрямо вида лице и резултатите, които искаш.Всички материали, обучения и видеа се намират в онлайн платформа и са достъпни от цял свят. А един път в месеца правим и една жива онлайн среща заедно.Да направиш промяна винаги изисква малко пренастройка, но с нас няма да бъдеш сама в това приключение!И, разбира се, всички необходими материали са включени към преживяването!Ако искаш да научиш повече, пиши ми тук!

Професионална академия за Фейс йога и Гуа ша

Професионалната академия е за теб, ако си холистик, масажист, козметик или имаш свое студио за алтернативни решения или спа процедури. А може да се включиш и без никакъв опит, за да стартираш свой бизнес в сферата на красотата.Обучението при нас трае 3 месеца, провежда се изцяло онлайн и в края ще получиш сертификат, подкрепен от Датския холистичен университет.Ще можеш да добавиш 5 нови масажа в палитрата си, ще работиш с вакуум чашки, Гуа ша, йога за лице.Програмата е структурирана така, че да пасне в работното ежедневие на всеки професионалист.Пиши ми тук, за да ти дам пълна информация за Професионалната академия!

Пиши на Деси

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички