Семеен консултант и консултант по Репродуктивна психосоматика

Мария Михова

Семеен консултант и консултант по Репродуктивна психосоматика

На всички двойки, които идват при мен за консултации, казвам, че при добро желание от страна на поне единия от партньорите, разбирателството в семейството може да бъде възстановено.Хармонията в отношенията между мъжа и жената е нещо, което ме вълнува от 12 годишна възраст. Целият ми живот е минал в учене, четене и слушане на материали по тази тема.Имам много щастлив брак с втория ми съпруг и това е нещото, което ме вдъхновява да помагам на другите хора да стигнат до там. Все повече хора ми се доверяват и нараства броя на хората, на които съм успяла да помогна да си върнат любовта и страстта вкъщи.От 2 години вече се вълнувам и от това какво пречи и какво помага на забременяването. Искам да помогна на двойките с репродуктивни проблеми да ги преодолеят и да имат плод на любовта си. Ние с мъжа ми вървим заедно по този път и вярваме, че също ще стигнем там.

Моят подарък: Как да разбера защо бебето ми се бави?

30 минутна консултация с психосоматичен тест

Защо дори при медицински здрави мъж и жена бебето не се получава понякога с години? Защото освен физически тела, ние имаме и психика. Тя влияе пряко на това, което имаме в живота си. Започваме с разбиране на причините за състоянието и регулираме начина на мислене и изразяването на емоциите при човека. Оттам нататък може да се задвижи процесът на създаването на новия живот.Подарявам ти от сърце една 30 минутна консултация с мен! Ще се запознаем онлайн и ще поговорим за конкретната ситуация, в която се намираш ти с твоя партньор. Ще ти дам безценна подкрепа и разбиране по пътя към твоето бебенце. В края на разговора ще ти кажа как мога да съм ти полезна с моите професионални знания по репродуктивна психосоматика и личен опит.

Пиши на Мария

Какво можеш да имаш още от мен?

Семейно консултиране

Семейното консултиране се провежда с двамата партньори поотделно. Целта ни е да постигнем повече разбирателство в двойката.Може да се прави и само с единия от партньорите, при нежелание от страна на другия, но резултатът винаги е по-добър, когато и двамата работят с мен.   Пиши ми тук, за да ти дам повече информация!

Консултация за репродуктивна психосоматика

Консултациите за подкрепа по пътя към забременяването се провеждат с двамата партньори поотделно.Можем да работим и само с единия от партньорите, но препоръчвам процесът да върви паралелно и за двамата.Пиши ми тук за консултация с мен!

Енергийно забременяване

Семинарът "Енергийно забременяване" е предназначен за жени, които са в процес на забременяване.

Ако имате трудности в този процес, семинарът ще ви даде нова гледна точка и подход към него.

Енергийното забременяване е квантово забременяване - чрез вдигане на вашата енергия, промяна на вашите мисли, емоции и модели на поведение. Те зависят от вас, вие можете ги управлявате!

Пиши на Мария
No items found.

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички