Холистичен енергиен лечител

Силвия Стоянова

Холистичен енергиен лечител

Днес определям себе си като жива жена и като Посланик на светлината! Създадох Холистичен уелнес кабинет, където се занимавам с изцеление душата и тялото чрез инструменти, които придобих и си спомних, че имам в мен! Занимавам се с това, защото доста дълго време бях невидима за себе си! Живеех в полусън, в тъга, обида, гняв, претенции, вина, предателство и всичко, което може да се сетите в негативен аспект! Мислех ,че всички са длъжни да ми дават неща, за да съм щастлива! Това състояние на неприемане, на гняв и болка, се задълбочи и в животът ми влезе Ракът –диагнозата! И тогава имаш два пътя! Към живота или към смъртта! И изборът е единствено и само твой! Имах две малки деца, защото бях едва на 35, и трябваше да избера ЖИВОТА! И така започна моето пътешествие към мен самата, пътят към душата ми. Вече исках да я видя и да и се доверя! Да си върна парченцата от душата, които бях загубила по пътя, за да стана цяла отново! Така промених хранене, козметика, битова химия. Махнах всичката химия и започнах да правя експерименти с хранителния си режим. Намерих много лесен и действащ за мен начин на хранене и като го съчетах и с други мои знания, се превърна в една програма за Клетъчен рестарт.  После дойде потребността да достигна до моето подсъзнание, съзнание, несъзнавано, да надникна, да разбера, да видя, да приема и осъзная, за да мога да стана отговорна, осъзнато отговорна за живота си! Инструментите, които използвам днес са енергийна матрица, дистанционно виждане, изцеление на времевата линия, трансформация на живота през Акашовите записи, Рейки и НЛП, коучинг. Холистичен енергиен лечител съм по единствената българска енергийна система Вихриом. Като трансформационен констелатор използвам метода на директната промяна и на руската школа!  Освен това съм Нутриционист, автор на единствена по рода си програма „Клетъчен и духовен рестарт“. Преди една година издадох и своята първа книга, планер-дневник, към нея. Книгата програма! Помагам на хора, които търсят положителна промяна в живота си, които търсят отговори защо не им се получава да живеят своя си живот! Хора, които са тръгнали по пътя към себе си, но имат нужда от компас!  Работя с травми, емоционални блокажи, преплитания, ограничения, всички възможни динамики, които се разкриват по време на консултацията с мен. Спестявам време и пари, защото намирам причината за състоянието, за което е поискана помощ, и заедно я отстраняваме. Исками се да събудя колкото може повече хора за това толкова сладко и нужно Осъзнато живеене. Има начин и той не е задължително да бъде през болката, както се случи с мен!

Моят подарък: 15 минутна стартова консултация

Правя 15 минутни, безплатни Консултации, за да видя как мога да ти бъда полезна! Изпращам онлайн опознавателна анкета, която попълваш. Определяме час удобен за всички и осъществяваме срещата през вайбър или месинджър. По време на срещата уточняваме върху какво точно ще се работи и правим план за следващата наша среща, вече платена.

Пиши на Силвия

Какво можеш да имаш още от мен?

21 дневна програма Клетъчен и духовен рестарт

Автор съм на 21 дневна програма Клетъчен и духовен рестарт, която е различна, защото работи на всички нива и ти помага да намeриш баланса и си дадеш място в живота си.  Очаквай трансформация на всички сфери в живота чрез инструментите, с които работя. Програмата се провежда два пъти в годината, пролет и есен, в затворена група онлайн.  Първата ми издадена книга е ръководство към програмата. Полезна е за всеки, който иска положителна промяна, освобождаване от вредни навици, изцеление на травми, негативност и др. За всеки, който иска да има по-добър живот и да направи нужните действия в правилната посока с правилните мисли и обкръжаваща среда! Получавате:  Подходящ хранителен режим! Изчистване на пространството в дома ви и на фините ви тела чрез Енергията на Вихриом! Отработване на важен за вас казус, индивидуално или групово! Положителна подкрепяща среда!  И още много полезности, но ще ги разберете, когато се включите.  Свържете се с мен тук за информация и стартови дати на програмата.

Персонална консултация

Персоналната консултация е в рамките на 60 минути. Провежда се онлайн с предварително запазен час и направено плащане.  Работя според въпроса и намирам причината за дискомфорта. Всичко, което излезе като динамика по време на Консултацията, се отработва според състоянието и допускането на клиента. Използвам метода на Директната промяна и собствен холистичен, индивидуален подход, включващ моите знания и опитност. За запазване на час и допълнителна информация, ме намерете тук!

Пиши на Силвия

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички