Бижута с рейки

Мария Георгиева
Бижута с рейки

От Бижута за душата Започнах да правя бижута "на шега", както се казва. Изведнъж на българския пазар се появиха различни мъниста и полускъпоценни камъни. Среброто вече не ми беше достатъчно, а злато никога не съм обичала да нося. И се оказа, че мога едновременно да бъда красива и стилна всеки ден по различен начин, с различно бижу. Същевременно открих удоволствието да творя. Творях гривни, колиета, обеци за себе си и приятелите си. Още си спомням една топла бургаска вечер как минавах покрай археологическия музей в центъра. Някакъв човек беше разположил сергия с разноцветни мъниста и камъни. Включително и седеф. Това беше. Оцветеният в оранжево седеф беше за мен. И досега пазя обеците и висулката от него, заедно със спомена от топлия въздух и музиката на уличния музикант наблизо. Постепенно започнах да се интересувам от свойствата на различните камъни - лечебни, магични и кога и как могат да помагат. След това в живота ми влезе рейки -лечебната енергия на любовта и светлината. (Ако за някой е важно, аз съм трето ниво Усуи Шики Риохо практикуващ. ) Е, това само отвори вратата на още практики, които дават достъп до несъзнаваното и възможност за изцеление. И понеже винаги съм обичала да смесвам, омесвам и претворявам нещата, моите бижута станаха рейки бижута. Те винаги са заредени с рейки и намерение за изцеление или за най - доброто за своя притежател. Зависи за кого изработвам бижуто и какво иска този човек. Защото обожавам да работя по поръчка, макар че понякога изработвам и бижута, които в последствие си намират притежателя. Та ако някой е усетил, че иска бижу или помощ и сила по пътя си, аз съм насреща да изработя това, от което има нужда. Доверете се на себе си и на мен! Не винаги резултатите ще изглеждат, както си ги представяте, но ще извървим заедно пътя. От мен бижуто - от вас приемането му и носенето му.

Моят подарък: Безплатна консултация за подходящи камъни и цвят за твоето желание

С каква енергия искаш да подсилиш живота си и кое твое намерение искаш да случиш? Подарявам ти консултация, в която ще поговорим за подходящите камъни и цветове за твоята цел. А за всяка първа поръчка при мен, получаваш и подарък гривничка против уроки с червен конец и розов кварц.  

Пиши ми тук, за да уговорим твоята консултация!

Пиши на Мария

Какво можеш да имаш още от мен?

Бижута от полускъпоценни камъни, заредени с рейки енергия

Вярвам, че моите бижута за душата могат да помогнат на хора, които имат нужда от усещане за по-голямо спокойствие и сърдечност, хора, които искат да се освободят от стреса и същевременно да се докоснат до магичността и красотата на кристалите. Носенето на бижута от полускъпоценни камъни, заредени с рейки, позволява да се повиши честотата, на която вибрира тялото ви. Канализира допълнителна енергия, която не ви достига, към определен проблем на физическо или друго ниво, като го "осветява" и помага да се реши. Всяка бижу пристига опаковано в подаръчна торбичка от плат и информация за основните свойства на използваните кристали.

Разгледайте бижутата тук или ми пишете!  

Пиши на Мария

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички