Аксесоари за вашите празници

Надя Гори

Ръчна изработка на аксесоари за вашите празници

Занимавам се с изработка на комплекти за Свето Кръщение и сватбени тържества от 18 години. Идеята дойте покрай желанието ми да творя, комбинирайки различни видове материали. По професия съм керамик, по призвание артист. Имаше период, в който се бях посветила на изработка на изделия от кожа и маслена живопис. Но керамиката ги отвя, спечели сърцето ми с топлината и възможностите за изказ на идеите ми. В последствие се посветих на всичко свързано със сватбеното тържество и последващите семейни празници. Над 10 години се занимавах и със декорация и организация на семейни празници. Имам реализирани над 500 събития – малки и големи, частни и фирмени. Харесвам много работата си, за мен тя е удоволствие и хоби, радост и реализация.

Моят подарък: Персонализирана електронна картичка

Подарявам Ви персонализирана електронна картичка, която казва БЛАГОДАРЯ на близки и приятели. Те ще бъдат приятно изненадани от начина на поднасяне на благодарността Ви и ще спазите „le bon ton“, след като празника е минал и веселбата е отшумяла. Дизайнът й е стилен и неангажиращ, с меки цветове и идея за приятни спомени в златисти отблясъци.

Пиши на Надя

Какво можеш да имаш още от мен?

Комплекти за кръщене

Няколко са основните неща, които трябват за ритуала Свето Кръщение в църквата.

За Ваше улеснение предлагаме различни по големина комплекти.

Може да изберете основния (свещ, кутийка за коса и шишенце за олио) или по-големия вариант за комплект и да добавите кръщелна хавлия, кутия за кръщелните дрехи, папка за кръщелното.

Всички наши предложения са ръчна изработка, персонализирани по Ваше желание и изработени с внимателно подбрани материали и елементи.Разгледайте различни комлекти ето тук.

Персонализирани електронни покани

Електронни покани са прекрасен начин да поканите на предстоящото тържество близки и познати. Можете да ги използвате като видео честитки за различни поводи или само анимирани Thank you cards, с които да поднесете искрените си благодарности на всички уважили празника Ви. Целта на електронната покана е да стигне бързо и лесно до получателите и да събуди в тях радостта от предстоящия празник.

Поднесена чрез музика и образ, поканата за събитието създава празнично настроение , радва очите и същевременно е удобна за отговор и ползване на информацията отнасяща се до организацията на празничния ден. Разгледайте картичките тук!

Пиши на Надя

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички