Нейрографика

Меглена Костова

Управлявай живота си сам с метода Нейрографика

Ако все още не си чувал за Нейрографиката, това е нова наука, с която всеки може сам да напише нови програми в подсъзнанието си, да се настрои на такава чистота, че да привлече необходимите хора, решения или ресурси, с които да разреши проблемите си. Казвам се Меглена Костова и от 2019 г. съм дипломиран инструктор по Нейрографика в Института по психология на творчеството. Художник, педагог, с мисия да помогна на всеки да открие твореца в себе си и да отключи потенциала си. Научила съм хиляди хора с маркер в ръка да да управляват реалността си в желана от тях посока. Методът е създаден през 2014 година от руски психолог, архитект и художник, професор на философските науки Павел Пискарьов и вече се преподава в над 38 държави. Как работи метода Нейрографика? Нейрографиката използва Биологията на промяната – с други думи – невроните връзки в мозъка ни, които предопределят програмите, по които функционираме. А програмите, по които функционираме, създават нашата реалност на принципа на квантовата физика – с помощта на нейрографичните рисунки, ние излъчваме нашата нова виртуална игра, наречена живот, без всякакво усилие. Искаш успех, финансова свобода или да подобриш взаимоотношенията си с някого? Любов? Здраве? Развитие? Разрешаване на конфликт? Нейрографиката е инструмента, с които може да постигнеш всичко с абстрактни рисунки и твоето подсъзнание.

Моят подарък: Имаш ли проблем, нарисувай си решението! С метода Нейрографика и мен Мега Костова

Приеми предизвикателството и пренареди матрицата на твоя проблем.

Напиши ми в месинджър думата “проблем“ и аз ще ти изпратя безплатен уъркшоп за твоя казус. След като се свържеш с нас, първо ще обсъдим как точно да формулираш проблема, който искаш да разрешиш и ще получиш линк към видеото. В този видео уъркшоп, аз ще те водя от екрана, стъпка по стъпка. Не е нужно да имаш специални умения. Всеки може да работи с метода Нейрографика.Ще ти покажа как да създадеш новата си реалност, а след това, дори ще имаш възможност да получиш обратна връзка лично от мен – Мега Костова. Най-хубавото е, че всичко се случва онлайн, в удобно за теб време.Вече съм научила хиляди хора сами да направляват живота с маркер в ръка! Може да прочетеш споделените им резултати в нашата Facebook група Мега Нейрографика с Меглена Костова.

Пиши на Меги

Какво можеш да имаш още от мен?

Привлечи финанси с метода Нейрографика

Влез в програмата за “Финансова свобода” с водещи Мега Костова и Теди Димитрова. В тази програма за самостоятелна работа ще си поставиш цели и ще се пребориш със свои ограничаващи вярвания по темата. Ние ти предлагаме един много лек и плавен начин за създаване на твоята нова подсъзнателна програма за Финансова независимост! Още по време на програмата ще усетиш новата си вътрешна промяна и ще имаш резултати! Пиши ни тук за повече информация!

Детски КЛУБ Мега Нейрографика

Не е ли прекрасно да научим децата си от съвсем малки САМИ да управляват събитията в живота си и да се справят с нещата които ги вълнуват с метода Нейрографика? Включи се в нашия КЛУБ за будни деца и родители! Там ще работим с децата с различни техники от метода Нейрографика. Всяка седмица онлайн среща в ZOOM за рисуване, споделяне и общуване. Ще ги науча как с нейрографични техники да: да се справят с емоциите сида отстояват границите сида определят целите си и да ги постигатда се справят със стреса, страха и гневада имат по-голяма увереност в себе сида бъдат независими от оценките на околните Клубът е подходящ за деца от 9г. до 14г. възраст. Всичко се случва онлайн удобно за вас, един път в седмицата, ще разполагате и със записи. Месечен абонамент: 42лв. *Участието на второто дете от семейството е безплатно. Пиши ни тук израза “Детски клуб”, ако имаш интерес и въпроси, и аз ще се свържа с вас!

Курсове по Нейро Сакрална Геометрия

Знаем, че светът е изграден на принципите на сакралната геометрия. Избери си курс и се потопи в едно изключително силно създаване на твоята реалност със структурите, кодирани в света, който ни заобикаля, и като използваш мощния принцип на Нейрографиката за промяна на твоето подсъзнание. Това може да промени живота ти и всички твои решения оттук нататък. В тези невероятни практични курсове, които свързват Сакралната геометрия и метода Нейрографика ще научиш за

⭐ вселенските структури в нашия свят

⭐ как да се хармонизираш с него

⭐ как да структурираш своите проекти и ситуации

⭐ как да изследваш и намираш правилния път с лабиринти

⭐ как да използваш и кодираш енергията на мандалите

Попитай тук за повече информация!

Пиши на Меги

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички