Бутикови облекла от естествени влакна

Tаня Шекерова

Бутикови облекла от естествени влакна

Имам професия, която нямах възможността да упражнявам. Завърших университета и ме подхвана животът, завъртя ме в своята въртележка и ме приземи в чуждата земя.  И започнах от нищото, отначало, така както го правят емигрантите. Занизаха се годините, надпреварвах се с времето, бидейки майка и  упражнявайки професии, които не ми бяха на сърце.  А в главата ми се предеше една мечта - да сътворя нещо свое и да си изкарвам хляба с нещо, което ми доставя радост … Какво, … какво … И грабнах куките в онзи ден и се разплетох … И върнах се в детството, когато край баба и мама се въртях и ми показваха. И пръстите заработиха сами, разбърка ми се мозъкът и извади наяве отдавна забравени умения. И спомних си как се прави. И докато плетях, заслушах се в себе си, оттук радост да подръпна, оттам умиротворение да заплета, … и разбрах какво е нещото … ПЛЕТЕНЕТО.

Така се роди идеята ми да плета.

Вижте как изработвам дрешки от естествени влакна

Можете да видите на страницата ми как изработвам дрешки от естествени влакна и да разгледате статиите ми за ползите от това да се обличаме в тях.

Ще видите технологията на изработката и ще знаете как ще се роди вашият продукт, всеки етап от него,  ще придобиете вярна оценка за стойността на дрехата, която ще си поръчате и емоционалния й заряд.

Да носите тази дреха ще ви доставя удоволствие, защото освен  изброеното по-горе, ще знаете че сте единствени и неповторими.

Ще се научите да правите разликата между това, да носите дрехи от памук и вълна или от полиестер. Ще усетите как се чувства кожата ви от допира с естествената материя.

Пиши на Таня

Какво можеш да имаш още от мен?

Ръчно изработени дамски блузки

Да се обличаме в бутикови облекла повишава самочувствието ни, защото засилва естественото ни усещате за неповторимост.

Всеки човек е уникален, но този факт може да се акцентира и чрез облеклото ни.

Моите плетива са предназначени за дамската аудитория, за всяка жена или момиче със собствен стил и усет към красотата и модата.

Изработвам ги ръчно по вашите размери чрез поръчка по Месинджър.

Бъдете себе си чрез моите плетива! Да носиш дреха, сътворена от нечии сръчни ръце само и единствено за теб ще ти даде несравнимо усещане!

Пиши ми!  

Курс - седянка по плетене!  

На нашите седенки освен, че се учим да плетем и така придобиваме нови знания и умения, ние разговаряме, споделяме, разтоварваме се и излизаме обогатени.  

В напрегнатото ни ежедневие все не ни достига време за нас самите. Искаш ли да поспреш, да се огледаш и забележиш  света, който те заобикаля, да помедитираш, да се погрижиш за ума и говорните си способности и още и още… Всичко това ти го дава плетенето. То е плацебо за душата ти.

Ще се докоснеш и до миналото, когато ръцете на нашите баби са създавали облеклото на домашните си.

Присъедини се към нашите седмични онлайн седенки и ще го усетиш.

Пиши ми!

Пиши на Таня
No items found.

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички