Пилатес

Светла Арчард

Аз ремонтирам телата на хората

Аз съм Светла Арчард – Пилатес специалист. Когато за първи път опитах Пилатес, си казах – това е решението за всеки, който иска да възпита тялото си да му служи по-дълго.За мен Питатес е интелигентен фитнес. С добре структурирана програма получаваме максимални резултати с минимален разход на умствена и физическа енергия. Имах възможността да уча Пилатес от големи имена в това изкуство. Това промени изцяло отношението ми към тренировките и реших да създам онлайн клуб Фитнес еволюция специално за българи – за да споделя повече от 20 г опит с хора с различно фитнес ниво, възможности и цели.Живея и работя в Уелс. Обичам да карам сърф. Но най-много ме сгряват историите на хората, които казват: Светле, ти ми промени живота!

Моят подарък: 7 дневно Пилатес приключение

Едноседмично участие в онлайн Пилатес тренировки

Искам да ти подаря нещо безценно! И то е билет за влака за твоята лична цел! Ще работим онлайн, в удобно за теб време и всичко ще бъде съобразено с теб, желанието и целта ти – като на ВИП тренировки!Ето какво ни предстои заедно, ако решиш да приемеш моя подарък:1. Ще определим твоята цел2. Ще направим оценка на състоянието ти в момента3. Ще направим план за действие4. Ще следим как тялото ти реагира на плана5. Ще коригираме плана, където е необходимо!Ден първи по пътя към твоята цел започва сега! Утре вече ще си един ден по-близо.

Пиши на Светла

Какво можеш да имаш още от мен?

Международен онлайн клуб

Фитнес еволюцияПилатес клуба е онлайн пространство, където имаш достъп до мен като инструктор и огромен набор от програми и тренировки.Можем заедно да отслабваме, да стягаме и създаваме релеф, но и да изличим болка, да работим над деформации и възстановяване след инциденти и операции.Пиши ми тук, за да ти дам повече информация за клуба!

Консултация

В консултация най-често обсъждаме план за справяне с конкретно състояние – травма, болка, деформация или нужда да се свалят килограми или да се оформи тялото.Консултацията трае 1 час. Срещаме се в Zoom (платформа за онлайн разговори, лесно е) и обсъждаме ситуацията.Срещата се записва, за да можеш да прегледаш съветите и практиките, които сме обсъждали.Пиши ми тук за консултация с мен!

Първи стъпки към новото ми тяло

Това е програма, през която всеки трябва да премине. Програмата дава основни знания за правилната стойка, хигиена на движенията, основни познания за гръбначния стълб, мускулите в човешкото ядро, правилното отпечатване на стъпалата. С тази програма всеки получава отговор защо ме е боляло преди тук или там.Това е програма самоучител – осъзнавайки грешките, които години сме правили, сами изчистваме проблемите. Уроците са кратки и приятни, бързо се запомнят и са лесни за изпълнение.Пиши ми тук за повече информация за програмата.

Пиши на Светла
No items found.

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички