Неотровна (ал)химия и препрограмиране на съзнанието

Борислав Косев

Неотровна (ал)химия и препрограмиране на съзнанието

По образование съм инженер химик. Във времето с мен се случи една промяна, за която сега искам да ви разкажа. Преди години започнах да търся изход от мое нездравословно състояние. Исках бърз и лек начин, нетоксичен и безопасен. И точно това търсене ме доведе до една друга истина, която исках да покажа на света.На кого робува днешната наука? На кого се кланя и в полза на кого работи? Със сигурност не е в полза на здравето и на хората.Химията днес ми служи идеално, за да разбирам отровите, с които сме заобградени – в козметика, домашна химия, в храната ни. И съм възмутен! Фармацията е абсолютна химия, а първоначалната идея на фармацията е била друга! Мирогледът ми се преобърна.Днес създавам неотровни аромати. Като съвременен алхимик забърквам естествени смеси, използвам естествени масла, които влияят не само на здравето, но и на психиката ни. Преминах през обучения по тета хийлинг, ген ключове, изцеление на времевата линия, нейрографика, метаморфна техника, метафизична анатомия…И разбрах, че всеки човек е различен. И всеки се стреми да бъде свободен. Като свободен човек реших да създам моя методика за препрограмиране на съзнанието. В крайна сметка всички техники водят до едно. Защото истината е проста.

Моят подарък: 20 минутна безплатна консултация за персонално препрограмиране на съзнанието

Безплатна онлайн консултация

Независимо дали искаш да постигнеш нещо, а не успяваш, или имаш нездравословно състояние и не успяваш да излезеш от него – единственият ключ е препрограмиране на съзнанието.В тази 20 минутна консултация, която искам да ти подаря, ще направим първите стъпки. Ще разбера какво искаш, какво те спира и ще направим начален план за препрограмиране.

Пиши на Борислав

Какво можеш да имаш още от мен?

Завръщане към дарбите

Завръщане към дарбите е онлайн програма за развитие на таланти и дарби, в която работим интерактивно.Да станеш създател и творец на реалността не изисква сложни методики, гениалните неща са прости.Целта ни е в рамките на един месец без теория и лекции, само чрез практики и конкретни инструменти, да постигнем реална промяна.Ще се научиш да вземаш бързи решения, да разчиташ на интуицията си. Ще изчистим старите травми. Ще се научиш да сканираш пространството, телата на хората и да различаваш интуиция от страх.Всичко се случва онлайн чрез седмични срещи в малки групи.Накрая на тази програма ще бъдеш свободен от ограничения и страхове и ще управляваш себе си съзнателно.Ако искаш да научиш повече за програмата, пиши ми!

Практическо ателие по натурални аромати

Синтетичните аромати са отрова! Синтетичната молекула заблуждава тялото и му наврежда както биологично, така и енергийно.Синтетичните отровни аромати влияят върху нервната система, ензимните комплекси, подтискат нашето енергийно развитие. Държат ни в плоскостта на старите ограничения!Естественият аромат е създаден от природата. Природата създава аромат, от който околната среда има нужда!Как да използваме естествените аромати? Като създадем комбинациите, които ще ни донесат желаното въздействие на биохимично, енергийно и емоционално ниво.С други думи – точният аромат може да лекува, да подтисне или да извика качества и таланти в теб.На работилниците създаваме афродизиаци, антистрес комбинации и още! С други думи след 4 часа в моята (ал)химична лаборатория, ще помиришеш Новото си АЗ.Пиши ми тук и попитай за Практическото ателие за аромати!

Персонално препрограмиране на съзнанието

Ако усещаш, че много искаш да постигнеш нещо, но нещо те спира, или искаш да промениш твое състояние, персоналното препрограмиране ще ти помогне.Работим изцяло онлайн. Използваме метода на пренаписването на новото аз, не на изтриване на старото!Новото Аз винаги върви в комплект с нова реалност.В процеса на работата ни ще се научиш да разпознаваш страха от интуицията, да вземаш решения, ще автоматизираш нови мисли и нови качества.Получава се едно естествено разрушаване на старата идентичност.Ако ти е станало интересно, свържи се с мен ето тук!

Пиши на Борислав
No items found.

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички