Художник

Татяна Козарева

Художник

Здравейте! Името ми е Татяна Козарева и от 12 години съм се отдала на своето призвание като художничка. Творя в областта на маслената живопис. Заложбите ми в рисуването бяха видни още в ранна детска възраст. Поривът и желанието ми да се развивам в изкуството обаче бяха осуетени, когато бях около 13 години. Но копнежа в мен остана завинаги! На по-зряла възраст, когато нищо друго не ми доставяше удовлетворението, което търсех, аз най-после реших, че е време да последвам сърцето си.  То винаги е знаело пътя! Алтернативият начин на живот във всеки един негов аспект, е важен не само за мен, а за цялото ми семейство. Всъщност той е най-естествения и най-близкия до нашата истинска същност, до същинската ни природа. Но в консуматорския свят, който си създадохме през годините, той изглежда като нещо необичайно, ново… Парадокс, нали! Предлагам оригинални картини, маслена живопис и принтове, отпечатани върху твърда хромирана хартия, със защитно ламинирано покритие. А при желание и качествени принтове върху канава, които имат най-близко усещане до оригинала.

Моят подарък: Стенен календар за 2024

Ето го и моят подарък към теб! Стенен календар за 2024 година, под формата на PDF формат! Може да го разпечаташ колко пъти желаеш и да го подариш също така на близки и приятели. Малко, но от сърце за теб или любимите ти хора. Календарът е с моя, авторска картина, на морска тематика. Залез, морски вълни… И много, много мечти…

Пиши на Татяна

Какво можеш да имаш още от мен?

Маслена живопис

Както знаем, картините с маслена живопис са най-високо ценени. В едно творение, изрисувано с маслени бои може да се забележи надраждането на различните слоеве боя, както са правели старите майстори. В зависимост от техниката, има и много експресивни картини, със силно изразен релеф.  Аз работя и в двете направления, като най-често правя комбинация от тях. Съчетавам фината работа със силно енергичната.  Ползите да притежаваш произведение на изкуството, в което са вплетени душата на твореца, под формата на палитра от емоции, са много!  Моите картини са сякаш пропити със светлина, топлина и слънце. Те ще внесат усещане за уют, хармония и любов във всеки дом.  Експлозията от багри, са пиршество за сетивата и радват както малки, така и големи.От изключително значение е, че закупувайки си оригинално произведение, маслена живопис, човек става притежател на предмет на изкуството, което само ще повишава стойността си във времето.Разгледай моите картини тук или директно ми пиши!

Принтове на мои творби

Предлагам принтове на мои творби, отпечатани върху твърда, хромирана хартия, с ламинирано, защитно покритие.  Те са на изключително достъпни цени, с високо качество и подходящи за подарък за всеки повод!Могат да внесат много настроение и разкрасят всеки дом, къща за гости, хотел, кабинети, офиси и прочие.Пиши ми тук или разгледай принтовете тук.

Пиши на Татяна

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички