Идеи за авантюристи

Галина Ацева

Идеи за авантюристи

Здравей, аз съм Галина и живея в югозападна Франция повече от 12 години.Животът е странен и понякога ни поднася супа от необичайни съставки. Интересувам се от личностно развитие от 20 години. Играя хора. Работех в сферата на туризма. Открих йогата и медитацията. Обичам естествената, истинска, неотровна козметика. И всичко това нямаше като че ли никакъв смисъл, докато …… докато не се сдобих с къщи за гости в Югозападна Франция. И един ден, така както внезапно идва интуицията, започнах да създавамстранни, холистични преживявания и пътувания за моите гости! Започнахме да забъркваме заедно микс от личностно развитие, естественост и преживявания в невероятни холистични ритрийти!

Моят подарък: Три невероятни маршрута, които трябва непременно да преживееш!

Малка pdf книжка с идеи за авантюристите и трикове за твоето пътуване

Бих искала да ти подаря един малък сборник с 3 невероятни маршрута, които всеки авантюрист трябва да преживее – или поне да се потопи в историята им на хартия!Маршрут 1 – По изгубените следи на богомилите.Във Франция, богомилите са известни като катари (cathares). Те са стигнали до югозападна Франция (в близост до Тулуза), прекосявайки цяла Европа през 12 век. Тук са създали крепостни градове, за да запазят вярванията си и са били изтребени по време на Инквизицията през 14 век.Маршрут 2 – Пътя на виното (около Бордо).Във Франция виното и винопроизводството е многогодишна традиция. За да разберете от какво зависи хубавото вино (почва, слънце, сорт грозде и обработката му), да дегустирате като професионалист или просто за да пробвате един от многото винени барове, в които съчетават храната с подходящото вино.Маршрут 3 – Френската кухня (около Тулуза).Във Франция качествената храна е издигната в култ. Тук има най-много гурме ресторанти на глава на населението. В Югозападна Франция има множество традиционни ястия, приготвени в малки ресторанти с местни продукти. Но освен храната, ще откриете невероятни градчета и селца, запазили автентичността си. За всички любители на гурме кухнята, но и не само.

Пиши на Галина

Какво можеш да имаш още от мен?

Холистични ритрийти

Ние организираме холистични ритрийт програми в малки групи от 6 до 10 човека. Ритрийтите включват йога практики, ходеща медитация, арт терапия, терапевтично гладуване и т.н. Както и посещение на забележителностите в региона, разглеждане на ферма за лавандула и производство на етерични масла и посещение на производство на натурални вина.Пиши ми тук, за да повече информация!

Туристически ритрийти

Една различна почивка, посещение на малки градчета и селца в югозападна Франция. Ще се наслаждаваме на живота по френски, без да бързаме. Ще имаме време да обядваме или вечеряме в традиционни ресторанти с местни специалитети и напитки. Ще се разхождаме по обозначени маршрути, ще се запознаем с пътя Камино, който минава от тук, за да стигне доИспания. Ще намерим един друг път към себе си.Пиши ми тук, за да ти разкажа повече!

Организиране на ритрийт

Ако искате да организирате ритрийт на интересно място сред природата, ние сме на разположение. Можете да използвате къщата ни за гости за вашия ритрийт, да отганизирате вашата група и ние ще ви помогнем с логистиката на място. Предлагаме нощувки, закуски и вечери, както и посещение на региона. На 50 км от летището в Тулуза и на 200 км от летището в Бордо.Пиши ми тук за повече информация!

Пиши на Галина

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички