Холистичен диетолог

Стела Радева-Генкова

Холистичен диетолог

Казвам се Стела Радева и съм Холистичен диетолог (с дипломи за диетолог и холистичен терапевт от Англия). Храната е едно от най-основните неща в живота ни. Без храна, няма живот. Храната е лекарство и това не е клише.Когато чуем „диетолог“ обикновено се сещаме, че това е човек, който може да ти помогне да свалиш или качиш килограми. Но истината е, че спектърът на работата ми е много по-широк – справяме се с хормонални проблеми, емоционално хранене, балансиране и контрол на инсулина…Моята мисия е насочена към цялостното изграждане на навици, опознаване на тялото и душата, емоционално хранене, психосоматика. Добрата връзка с тялото е добра връзка с храната ти. Да чуеш, да анализираш, да спреш за малко и да разбереш, от какво имаш нужда.Прилагам холистичен цялостен подход към тялото, връзката с храната и емоционалносттта, хормоналния баланс и оздравителните процеси в тялото. Защо го правя? Защото знам, че ти заслужаваш по-добър живот. Защото искам да спестя болката и разочарованието през дългите години лутане и непрекъсната борба със себе си. Защото знам и вярвам колко е умно нашето тяло.

Моят подарък: Анализ на хранителния ти режим

30 минутна диетологична сесия

Подарявам ти една 30 минутна диетологична сесия, в която заедно ще анализираме навиците ти на хранене и как те се отразяват на настоящия ти проблем – може би имаш дисбаланс на хормоните или се опитваш да поддържаш захарта си в норма, да сваляш килограми или да контролираш пристрастяване към различни храни. Подходящо е също за бременни или планиращи бременност жени.

Пиши на Стела

Какво можеш да имаш още от мен?

Консултации с хранителен режим

За да съставим хранителен режим, трябва да преминем през цялостна процедура.Започваме с определяне на целта – искаш да отслабнеш, да качиш килограми, да регулираш хормони или захар или да създадеш здравословна среда по време на бременност?Предварително ще ти предоставя въпросник, който ще ни помогне да използваме времето си по време на консултацията пълноценно.Консултациите се случват онлайн. След определяне на твоя хранителен режим, един месец ще ти помагам да изчистим неясноти и възникнали проблеми.Поддържаме контакт всяка седмица в рамките на този месец, като си пишем в Месинджър или Вайбър и покриваме отворени въпроси.Ще получиш и всички допълнителни материали, нужни, за да разбереш и поддържаш режима.Пиши ми тук за повече информация!

Едномесечен пакет Личен диетолог

Искаш да отслабнеш преди сватбата или за почивката? Или да атакуваш инсулиновата резистентност с правилния хранителен режим? Възстановяваш се от хирургична манипулация?Един месец работим заедно за твоята цел.Правим анализ на състоянието, определяме хранителен режим и провеждаме ежеседмични срещи, в които следим състоянието и променяме режима, където е необходимо.Създаването на нови навици изисква енергия, но с Дневника за хранене и психосоматика, който ще ти помогна да водиш, ще се справиш неусетно!Пиши ми тук, за да ти разкажа повече!

Тримесечна програма

Някои състояния изискват работа с хранителния режим, която се променя в рамките на времето, за да донесе необходимия резултат.Ако се колебаеш кой вариант е твоят, просто ми пиши и заедно ще преценим кой е най-лесният и бърз начин да си помогнеш чрез правилно и пълноценно хранене.Попитай тук за повече информация!

Пиши на Стела

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички