Художник илюстратор

Милослава Найденова-Кушлева

Художник илюстратор

Създател на детски книжки за будни деца и холистични комплекти.Детската ми мечта беше да стана художник. Бях вдъхновена и повлияна от дядо ми и баща ми, които са художници – сценографи. Имах колоритен творчески път – Художествена академия, гримьорска кариера в киното, театъра, “Шоуто на Слави”, восъчни фигури и илюстрации за книги. Сега моята творческа къщичка е Chameleon studio, където разгръщам на воля уменията и потенциала си, с които помагам на хората да придобиват нови творчески умения и изживявания. Не спирам да се развивам и да мечтая. За това съм тук и в Аха клуба, заобиколена от хора, с които си взаимодействаме с подкрепа и вдъхновение. Правя всичко това, защото чувствам, че моята мисия е да помагам на хората с вдъхновение, изкуство, красота и полезни практики.

Моят подарък: Откъс от книгата за будни деца „Авторът си ти“

Как се учат децата ни на креативност? Чрез опити и игра, разбира се! Подготвила съм един подарък за теб и твоето дете – откъс от моята книжка Авторът си ти, където децата имат възможност да станат автори на своя собствена история! Разбира се има и красива илюстрация към нея, която да ги подсеща каква би могла да бъде тяхната авторска приказка!

Пиши на Мила

Какво можеш да имаш още от мен?

Книга за деца-писатели „Авторът си ти“

Книгата е за деца в училищна възраст и им дава възможност да влязат в ролята на автор, който да напише приказки в своята първа книга.  Съдържа 10 авторски илюстрации, насоки относно строежа на техните истории, как да изпишат красиво уводна буква и съвети за допълнителни илюстрации. Мисия – децата да имат повече алтернативни възможности за развитие на креативност, увереност и смислени занимания. Пишете ми тук, за да резервирате комплект от книжката за вашето дете или за подарък!

Комплект от 28 карти за мъжки и женски архетипи, техните сенки спрямо чакрите и наръчник

Силно съм заинтригувана от мъжките и женските архетипи, въз основата на задълбочен изследователски труд по чакрите, които съпоставих с типажите на Юнг и допълнителни разработки.  Това са авторски илюстрирани карти и книга наръчник към тях.  Те са мощен инструмент за всеки човек, който търси баланс и хармония на своите енергийни центрове отвътре навън и чудесна добавка към инвентара на всеки холистик, психолог, лечител и ментор в тази сфера.  Пишете ми тук, за да ви разкажа повече за комплекта или за покупка!

Пиши на Мила

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички