Изкуство за обличане

Диана Чолакова

Изкуство за обличане

Историята ми с изкуството за обличане беше колкото странна, толкова и прозаично. Всичко започна с дългите детройтски зими – какво да правя, когато времето не става за разходки? Бижута, разбира се! Започнах с полускъпоценни камъни и тел, после продължих с плетени бижута и аксесоари. Приятели ме насърчиха да участвам в модни ревюта.И така започнаха моите турнета из модните подиуми. Оказа се, че е много по-лесно да създам дрехи към бижутата си, които да отговарят на моя стил, отколкото да намеря подходящи дизайнери.В САЩ дизайнерството е различно от Европа. Бързо станах популярна, имах безброй покани за ревюта, пътувах непрестанно от самолет в самолет, носех куфар след куфар с рокли, ансамбли, аксесоари, бижута!И понеже идвам от света на театъра и телевизията, и шоутата ми бяха такива! Разказвах истории, имахме сценарии, момичетата, които участваха, имаха роли!Днес лудостта на шоу бизнеса вече не ме вълнува – преминах през тази фаза и излязох от другата страна, където творя на спокойствие, съчетавам вибрацията на дрехата и бижуто с човека, който ги носи. Красота отвън и отвътре означава хармония!

Моят подарък: Кои са трите елемента на твоя стил?

Онлайн консултация

Животът е твърде кратък и твърде интересен, за да се сливаме с тълпата! Ако обичаш да бъдеш различна, ти подарявам една консултация с мен за твоя стил! Ще преценим какви дрехи, аксесоари и дизайни отиват на твоя начин на живот, цвят на коса, кожа, характер, визия, възраст. Накрая ще получиш от мен 3 снимки на дрехи и аксесоари, около които можеш да създадеш твой уникален стил.

Пиши на Диана

Какво можеш да имаш още от мен?

Бижута, ръчна изработка

Моите бижута разказват истории. Всяко бижу има смисъл и символика. Използвам полускъпоценни камъни, защото те влияят на нашата енергия.Обичам да правя и плетени бижута – знаете ли, че плетенето на една кука всъщност се корени дълбоко в миналото ни?Всеки модел, който създавам е уникален. Няма два еднакви!Използвам само естествени материали – медна и сребърна тел, памук, камъни.Можеш да разгледаш различни модели тук, а ако искаш ми пиши, за да ми разкажеш какво търсиш, по какъв повод и заедно ще мечтаем твоето бижу!

Аксесоари, ръчна изработка

Много обичам аксесоари. Винаги съм твърдяла, че една жена може да има и съвсем малко дрехи, но ако разполага с богата колекция от колани, шапки, ръкавици, гети, чанти – се преопразява напълно!Дрехите не преобразяват така, както акцентите, които носим по себе си.Затова и обичам да ги създавам, те са истински триумф на нашия женски талант да се променяме!Ако искаш да разгледаш моите колекции от цветни, авангардни, уникални аксесоари, кликни тук.Или директно ми пиши тук! Заедно ще намерим твоя стил!

Дрехи, уникати

Човек трябва да облича не това, което е модерно, а това, което е в хармония с тялото му.Много държа на материите – да бъдат истински, качествени.Създавам рокли, комплекти, костюми – някои от тях са изцяло плетени на една кука и създават ефекта на уникална дантела. Други имат бродерии и акценти от плетиво. Обичам да вграждам и български шевици. Намирам романтиката на миналото за изкушаваща.Това са дрехи за ежедневието, но не съвсем – те са различни, смели, уникални. Виж някои интересни модели тук.Дрехите са като почерка! Ако все още не си намерила твоя почерк, пиши ми! Ще ти помогна заедно да създадем цветен език, на който да говориш без думи.

Пиши на Диана

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички