Нейрографика

Хадеф

Нейрографика

Бях учителка по английски в Сирия – завърших магистратура в Багдат. И после се наложи да напуснем страната със семейството ми и пристигнахме в България. Не говорех нито дума български.Започнахме да работим, нещата започнаха да се нареждат, но душата – не.Днес, 15 години по-късно съм инструктор по нейрографика – методика, с която с помощта на специални рисунки можем да променим реалността си. С нейрографиката се срещнах в голяма криза в моя живот. Бях в пълна безизходица, не знаех накъде да тръгна. И малко по малко, рисунка след рисунка, анализ след анализ се върнах вътре в себе си. Разбрах, че не съм само майка и съпруга, а нещо много по-голямо и важно!Днес помагам на жени, които усещат, че душата им е наранена. Трябва да лекуваме душите си! Не можем да стоим като камък на кръстопътя – в движението ще намерим истината.

Моят подарък: 5 минутна сутрешна практика за силна енергия с нейрографика

Мини-консултация

Денят ти ще тръгне така, както го започнеш. Искам да споделя с теб една кратка 5 минутна практика, която можеш да правиш сутрин, за да повдигнеш енергията си. Висока ли е енергията, ще се наредят синхроничности, които ще те отведат там, където искаш да пристигнеш.Ще ти трябва само лист и химикал или флумастер. Пиши ми, за да ти покажа тази практика и след това опитай да я изпълняваш всяка сутрин за 7 дни. После непременно се похвали с резултатите!

Пиши на Хадеф

Какво можеш да имаш още от мен?

Нейрографична сесия за лични отношения

Нейрографиката не е за всеки, защото не всеки е готов да влезе в себе си.Ще забележиш, че когато работиш за поправяне на отношенията си с партньора, или децата, или родителите, ще стигнем до ядрото на твоето отношение към теб.Може би ще усетиш вътрешна съпротива или дори физически симптоми като главоболие, неразположение. Всяко твое усещане ни говори нещо и ние ще го коментираме.Сесията се провежда онлайн. Подготви се да ни отнеме около час и половина време. Първо ще разкажеш каква е твоята ситуация, после аз ще те водя в нейрографичния процес.След седмица ще имаме втора среща, на която ще обсъдим какво си наблюдавала като ефект върху себе си и околния свят.Ако искаш да ти разкажа повече за нейрографичните сесии, пиши ми тук!

Нейрографична сесия за вземане на важни решения

Ако се чувстваш на кръстопът, ако имаш да вземаш важно решение и не знаеш накъде да поемеш, нейрографиката ще ти даде нежен метод, чрез който отвътре навън да изкристализира правилното решение.Сесията се провежда онлайн. Ще ни трябват лист, черен маркер и моливи – предварително ще ти дам насоки, за да се подготвиш.Ще поговорим, за да навлезем в твоя казус, след което ще ти давам насоки в реално време, за да нарисуваш твоето решение и да го усетиш вътре в себе си.Ще ти подскажа какво да наблюдаваш в себе си и в околния си свят и ще обсъдим ефекта във втора среща след около седмица.Пиши ми тук, ако искаш да научиш повече за нейрографичните сесии!

Пиши на Хадеф

Назад

Това е началото!
Обратно към всички

Напред

Това е края на пътя!
Обратно към всички